Fastelavnsfest 

 

Søndag den 23. februar kl. 14

Fastelavnsfesten i Tastum forsamlingshus er med beklagelse

aflyst på grund af manglende tilmelding.

Bestyrelsen

 Countryaften d. 17/4 kl.19.30

Hej derude vi var vist lidt for hurtigt ude med dato for forårsfesten da musikken ikke kunne fredag den 24 april så vi har flyttet datoen til fredag den 17 april kl. 19.30, vi beklager på bestyrelsens vegne håber ikke det ødelægger noget for de som har forhånds tilmeldt sig.

Ole Lindskov
Danmarks ”grand ol’ man” Indenfor countrymusik, og dens historie, er på solotur.
Ole Lindskov, er efter ca. 50 år med forskellige bands på landevejen uden band.
Bevæbnet med et par guitarer, et mindre anlæg, hele bandet rullet sammen og stoppet i en box, alt sammen behørigt styret med hård hånd af Oles gamle ven, og mangeårige Lys- og lydmand ” Mr. Jones”, John Knudsen.
Repertoiret er rettet mod mindre forsamlinger, klubber, foreninger og arrangører der kunne tænke sig et par timer i selskab med en særdeles engageret Countrysanger, der ikke er bange for følelser. Komponist, og ikke mindst ”storyteller” Ole Lindskov.
Ole Lindskov, har i mange år været dybt engageret i den traditionelle countrymusik, har skrevet og indspillet utallige sange, optrådt næsten overalt, for mange tusinde mennesker, men tidligere, altid med sit faste band.
20 år som konferencier på Skandinaviens største country festival, samt rejser til sydstaterne i U.S.A. har betydet mange spændende møder med de største amerikanske countrystjerner gennem tiderne. Sangere og sangskrivere der ikke bare toppede hitlisterne verden over, men osse i rigtig mange tilfælde levede det liv de skrev sangene om. Disse oplevelser er grundstoffet i de Country Cafe’ shows som Ole med stor succes fremfører, tilsat små anekdoter og ”sandfærdige” fortællinger.
Som et nyt tiltag, kan man vælge enten det populære Cafe’ show, eller et hyldestshow til nogle af Ole’s personlige favoritter, som desværre for længst er i Hillbilly heaven:
” A tribute to my long gone Heroes “ .


Der vil blive serveret en Sandwich eller lignende og drikkevarer til rimelige priser.

 Prisen vil være 100 Kr. forudsat passende tilmelding. Man bedes give en foreløbig tilkendegivelse om deltagelse 1. April og endelig bindende tilmelding med indbetaling den 14. april.


Mvh. BestyrelsenEr du på nuværende tidspunkt endnu ikke medlem af Borgerforeningen, så overvej nu om du vil være med til at ændre tingene i Tastum, Kobberup og Feldingbjerg. 

Du kan kontakte borgerforeningen på: foreningen@tastum.dk